En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenine mevla çıkmak muhteşem bir avantajdır. Lacerem bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine mevla yetişmek yürekin binanızın yeni olması ya da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Hiç küşüm nanay ki yangın felaketi, yıl içre yaşama yitirilmesine niye olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile esrar kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve emtia kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir eksperlik vadiı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve ivedi boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu dizi bazı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli güzel ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door istanbul Yangın kapısı fiyatları yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page